Вишиванки Караванської підкорюють Лондон, - уродженка Волині

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини

Минулого тижня у Лондоні відбувся вечір української культури, під час якого представили новий глянець, який розповідатиме про українські родини, що мешкають у Великобританії. Родзинкою вечора став показ вишиванок від знаної української дизайнерки.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук пише Люба Шепард – жінка родом з Волині, яка вже більше 20 років мешкає на туманному Альбіоні. До слова, Люба Шепард – активна учасниця акцій на підтримку Євромайдану, які відбувалися в Лондоні. Крім того, вона разом із представниками української діаспори неодноразово допомагала українським волонтерам. Приміром, торік вона разом з іншими представниками діаспори, особливо з Іриною Естевес, організували 2-тижневу табірну зміну в офтальмологічному санаторії «Барвінок» на Тернопільщині у тому числі й для волинських діток.

Цього тижня українців у Лондоні згуртувала ще одна подія. Цього разу – культурного плану. 25 лютого в Українському домі відбувся вечір-презентація журналу «Family. Родина», який розповідатиме про життя українських родин у Великобританії. А ще гостям представили колекцію вишиванок та аксесуарів від Оксани Караванської. Саме дизайнерка з родиною – на головній сторінці першого номеру цього журналу.

 

«В суботу, 25 лютого 2017, в Українській домівці в Лондоні відбувся чудовий вечір! Вечір української культури! Ось такі вишиванки представила відома дизайнер зі Львова Оксана Караванська! Вау!!!! Це також був вечір-презентація нового журналу, який розповідає про родини українців у Великобританії, адже ми усі, де б не були - одна родина, бо ж для всіх нас одна мати-батьківщина, наша Україна. А дзвінкий спів Світлани Весни не лише тішив душу, а накликав весну в Лондон!! Після вчорашнього дощу зараз яскраво світить сонечко!! Спасибі дорога п. Наталю, Родинне Коло за цей пречудовий вечір гордості українським!!!» - йдеться у дописі іншої гості вечора.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі