Свято спорту і музики: сьогодні, 5 вересня, відкриття оновленого «Авангарду»

  1. Новина відноситься до:

Сьогодні, 5 вересня, о 16:00 на стадіоні «Авангард» відбудеться відкриття легкоатлетичного комплексу. Організатори запрошують усіх долучитися до свята спорту та музики. Вхід на територію буде безплатним.

Щоб лучани не змокли, організатори обіцяють надати дощовики. Хоча ймовірність опадів не велика.

Як відомо, навколо футбольного поля облаштували бігові доріжки із сучасним високоякісним синтетичним покриттям, майданчики для стрибків у висоту та довжину, сектор для метань та інші необхідні об’єкти, повідомляє прес-служба ФК «Волині».

Це стало можливим завдяки підписанні угоди щодо реконструкції стадіону «Авангард» між Фондом «Новий Луцьк» та Федерацією легкої атлетики України. Відтак після реконструкції луцький «Авангард» отримає ІІ категорію міжнародного класу та зможе приймати чемпіонати європейського рівня та світові змагання. Загалом на реконструкцію «Авангарду» фондом витрачено понад 9 мільйонів гривень.

Під час дійства лучан вітатимуть гурти «Танок на Майдані Конго», «Піккардійська терція», «Антитіла». Окрім цього для фанів футболу відбудеться епохальним матч між ветеранами луцької «Волині» та київського «Динамо».

Відзначимо, що під час урочистостей на території стадіону працюватиме виїзна торгівля закладів громадського харчування. 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі