Новини минулого: 16 лютого

  1. Новина відноситься до:

«Радянська Волинь», 16 лютого 1977 року

Новобудови для зв’язківців. В Іваничах державна комісія прийняла новозбудований районний вузол зв’язку. Красиве триповерхове приміщення облицьоване керамічною плиткою. Воно достроково споруджено колективом ПМК-173 тресту «Волиньсільбуд». Нині успішно ведеться будівництво районних вузлів зв’язку в Маневичах, Ратному. Добудовується приміщення для зв’язківців у Ковелі. Розпочато нове будівництво вузла зв’язку у Нововолинську.

Розквітай, Волинь! Цікаво і змістовно пройшла краєзнавча конференція «Місто, у якому ми живемо», організована учнями Луцької восьмирічної школи № 12. Про минуле обласного центру розповіла присутнім екскурсовод краєзнавчого музею Т. Є. Столярчук. Учасники ознайомилися з перспективою розвитку древнього міста і Волині у роки десятої п’ятирічки, про які розповіла екскурсовод обласного краєзнавчого музею Р. Ф. Благовірна.

На баскетбольному турнірі. Першість області з баскетболу серед дівчат (І група) закінчилася у Нововолинську. Ці змагання проводяться за програмою ІІ спортивних ігор молоді Волині. Представниці Ковеля, Володимира Волинського, Нововолинська, Лцька-І та Луцька-2 виборювали звання чемпіонок в одно круговому турнірі. У вирішальному поєдинку зустрілися господарі майданчика та баскетболістки першої команди Луцька. З результатом 60:50 перемогу здобули спортсменки з обласного центру.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі