Новини минулого: 14 лютого

  1. Новина відноситься до:

«Радянська Волинь», 14 лютого 1987 року

Вивчили досвід. У Луцьку відбулось чергове заняття курсів кафедри соціальної гігієни і організації охорони здоров’я Київського інституту вдосконалення лікарів. Слухачі вивчали досвід управління й організації медичного обслуговування населення області, набутий обласним відділом охорони здоров’я і колективом обласної лікарні.

Серед прибулих на Волинь головні лікарі крайових, республіканських, обласних лікарень та їх заступники, представники медичних закладів РРФСР, України, Таджикистану, Узбекистану, Білорусі, Литви, Мордовії.

Греція не бере участі в навчаннях. Афіни, 3 лютого (ТАРС). Греція не братиме участі у весняних військових маневрах НАТО «Драгон хам мер-87» і «Аврора експрес-87». Про це заявив, виступаючи в середу перед військовими журналістами, заступник прем’єр –міністра Греції, міністр національної оборони Іоанніс Хараламбопулос. Він зазначив, що причини відмови залишаються ті самі: нерозв’язаність проблеми командування і контролю над повітряним простором Егейського моря, а також проблема острова Лемнос.

В обласному театрі. 14 лютого – «Відставний жених». Початок о 19. 30.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі