Луцьк долучився до міжнародної акції пікетування російських банків

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини
  1. Новина відноситься до:

Українські патріоти сьогодні по всьому світу вимагають: StopPutinsWarInUkraine.

Усі небайдужі громадяни у Луцьку долучитися до всесвітнього флешмобу на підтримку миру в Україні. Декілька десятків лучан вимагали закриття російського бізнесу в Україні, звільнення полонених, цілодобового чергування місії ОБСЄ на українсько-російському кордоні та виведення всіх іноземних військ з території України та Криму.

Акція носить всесвітній характер. Так, українська діаспора втретє організувала захід StopPutinsWarInUkraine в 18 країнах світу. Протести заплановані біля російських посольств в тих країнах світу, які підтримують Україну.

Цього року організатори спробують провести акцію протесту навіть в Росії. Так, у соціальних мережах уже кілька днів поширюються заклики долучитись до акції підтримки українців.



В Україні на протест проти "Путінської окупації" вийдуть в 18 містах.

У Луцьку міжнародну акцію протесту підтримали актвісти, волонтери та просто патріоти. Розпочали акцію біля приміщення "Сбербанк Росії", вимагаючи закриття усього російського бізнесу на Україні і відділення банку - зокрема.



Один з організаторів протесту розповів про мету акції привернути увагу світової спільноти до російської агресії в Україні, а також перерахував вимоги.



Згодом акція перемістилась на Театральний майдан міста, де під патріотичний музчний супровід протестуючі спілкувались з перехожими. Варто додати, що акція пройшла цілком мирно.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі