На Волині за два весілля - 35 госпіталізованих

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Два спалахи гострих кишкових інфекцій після святкування весіль зафіксували на Волині. 35 людей опинилися на лікарняних ліжках, з них - 12 дітей.

Так, у Волинській області зареєстровано 2 спалахи гострих кишкових інфекцій після святкування весіль:  у селі Бодячів Ківерцівського району (відбувалось в шалаші) та в селі Струмівка Луцького району (в одному із закладів харчування), повідомляє інформаційне агентство «Волинські новини».

За медичною допомогою з проявами гострих кишкових інфекцій звернулось та госпіталізовано 35 хворих, в тому числі 12 дітей (після святкування весілля в селі Бодячів - 28 хворих, в тому числі 11 дітей, в селі Струмівка – 7 хворих, в тому числі – 1 дитина).

Стан всіх хворих середньої важкості.

На час епідемічного розслідування робота харчового закладу призупинена.

Фахівці Держсанепідслужби, з метою встановлення збудника, для проведення лабораторних досліджень у вогнищах відібрали проби харчових продуктів, змивів та питної води. Матеріали в роботі.

Результати досліджень будуть отримані наприкінці тижня.

З метою встановлення причин виникнення спалаху та його ліквідації, Держсанепідслужбою проводиться комплекс протиепідемічних заходів з локалізації та ліквідації спалаху.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі