Лучан просять не викидати пакети зі сміттям на узбіччя

Джерело: Луцька міська рада

 Інспектори відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради протягом 17-18 січня 2017 року здійснили відпрацювання на вул. Володимирській, Чернишевського, Львівській та Ковельській щодо винесення сміттєвих пакетів на тротуари недобросовісними мешканцями міста, що здійснюють складування відмовившись від придбання індивідуальних контейнерів для зберігання твердих побутових відходів.

За результатом проведеного відпрацювання склали два протоколи на мешканців вул. Львівської та Володимирської щодо винесення пакетів зі сміттям на узбіччі проїжджої частини за порушення ст. 152 КУпАП та передано на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради.

З метою забезпечення належного санітарного стану та естетичного вигляду вулиць міста департамент муніципальної поліції Луцької міської ради звертається до мешканців міста з проханням термінового придбання та встановлення індивідуальних контейнерів та попереджає, що вищезазначена робота продовжуватиметься.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі