У луцькій школі відкрили нове футбольне поле

  1. Новина відноситься до:

Учні НВК №9-ліцей, що по вулиці Потапова, відтепер зможуть відпрацьовувати свої спортивні навички на оновленому футбольному полі.

Урочисто презентували майданчик 1 вересня, на День знань.

Стадіон облаштували в рамках проекту «Футбольне поле – у кожну школу», яку реалізує Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк». До слова, засновник Фонду Ігор Палиця особисто був присутній на відкритті спортивного майданчика.

Він зазначає, що його Фонд підтримує і буде підтримувати такі проекти. Адже це запорука побудови міцної і здорової нації.

Завдяки проекту у кожній школі Луцька облаштують футбольні міні-поля. Цьогоріч таких полів відкрили п’ять,  за три роки їх вже є 15. Спортивне поле на території НВК №9-ліцей коштувало близько 900 тисяч гривень. До цього тут було нерівне асфальтне покриття.

Під час відкриття стрічку перерізав капітан шкільної команди з футболу, який разом із друзями продемонстрували свої вміння поводитися з м’ячем. Хлопці зізнаються, що тепер тренуватимуться ще краще, аби показувати гарні результати, адже для розвитку створені всі умови. Поле має штучне покриття, лавки для відпочинку, огороджене сіткою.

Окрім цього Ігор Палиця розповів, що Фонд розпочинає нову програму націлену на покращення здоров’я учнів. А саме найматиме на постійну основу лікарів, які будуть працювати у шкільних медпунктах. Оснащення медичних кімнат також на себе бере Фонд. Таким чином, на думку Ігоря Палиці, вдасться проводити якісну профілактику і лікування школярів.    

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі