Унікальні кадри з кабіни пілота: стрільби ракетами на полігоні Повурськ. ВІДЕО

  1. Новина відноситься до:

Відео, зняте з кабіни пілота, як льотні екіпажі військово-повітряних сил України відпрацьовують навички бойового застосування на авіаційному полігоні Повурськ у Ковельському районі, опублікували на сторінці Організації Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ✈» сторінці Вконтакте.

На відео - пуск керованої ракети Х-25МЛ класу "повітря - поверхня" з напівактивною лазерною голівкою самонаведення з борту штурмовика Су-25 зі складу 299-ї бригади тактичної авіації (аеродром Кульбакіно (Миколаїв)) по навчальній цілі на авіаційному полігоні Повурськ в Ковельському районі.
 



Унікальні кадри зроблені з кабіни пілота веденого пари під час військових навчань на початку вересня 2013 року. Під крилом пари штурмовиків Су-25 зі складу 299-ї бригади тактичної авіації (аеродром Кульбакіно (Миколаїв)) наш рідний Волинський край і авіаційний полігон Повурськ в Ковельському районі. Льотні екіпажі легендарних "Грачів" відпрацьовують пуски керованих ракет Х-25МЛ класу "повітря - поверхня" з напівактивною лазерною голівкою самонаведення по навчальним цілям на полігоні.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі