У Луцьку згорів стенд Героїв Небесної Сотні

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини
  1. Новина відноситься до:

Вогонь знищив частину стели Героїв Небесної Сотні та Героїв АТО у Луцьку.

Це трапилося сьогодні вночі. А вранці перехожі побачили вже обгорілу стелу. Частина фотографій знищена полум'ям, частина - закопчена димом. Люди шоковані видовищем, деякі жінки ридають.

На землі помічені масляні сліди, що може свідчити про підпал. Розглядаються дві причини загоряння: умисний підпал або самозаймання від лампадок.

Згоріли фото посередині стели - учасників АТО, які загинули в перші дні війни на Донбасі. Фото Героїв Небесної Сотні вціліли.

За станом на 9:30 ранку правоохоронці повідомили попередню причину займання. Згідно з попередніми даними, це був не підпал, пожежа сталася внаслідок того, що порив вітру перекинув вінок на лампадку й роздув полум'я.

Попри те, що для лампадок відведене спеціальне місце, люди ставлять їх у різних місцях, забуваючи про техніку пожежної безпеки.

Як інформує ТСН з посиланням на ВолиньPost, - пожежники приїхали на місце події оперативно, тому від вогню вдалося врятувати понад 2/3 стели

Таксисти, які стоять в центрі, розповіли, що на місці події, яка трапилася приблизно о 4:00 відпрацювала поліція. Назвали дві причини загоряння: умисний підпал або самозаймання від лампадок. За станом на 6:37 біля стели були технічні працівники, які прибирали результати пожежі.

Відомості за даним фактом поліція внесла до Журналу Єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події, - інформують у прес-службі поліції області.
 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі