У Луцьку встановили нову «прикрасу» міста

Джерело: Волинські Новини

 

Чергова прикраса на вулицях міста від луцьких забудовників - газорозподільчий пункт для мешканців нового житлового комплексу встановили посеред площі з кільцевим рухом поблизу кінотеатру "Промінь" у Луцьку.

Лежаки замість лавок та головні убори на місці ліхтарів - лиш початок впровадження хай-тек технологій у місті, - йдеться у сюжеті на телеканалі "Аверс".

Наскільки ця споруда безпечна для містян і хто за неї відповідає - незрозуміло, проте, яка її естетична цінність, розповів колишній архітектор обласного центру Євген Ходаковський.

"Це технічна споруда, вона повинна мати відповідний вигляд, але не такий, як зараз - халабуда, пофарбована у жовте, на незрозумілих стовпчиках", - переконаний архітектор.

Як не намагалися приховати споруду за деревами, її стиль всеодно на виду у тисяч лучан. До слова, Євген Ходаковський не знає, до якого ж стилю віднести це творіння.

"Є такий стиль хай-тек, але у Європі він виглядає зовсім по-іншому. Тому, на мою думку, це звичайний недогляд. Не знаю, що там з мережами, але вигляд не радує око", - резюмує експерт.

У ПАТ "Волиньгаз" повідомили, що газорозподільний пункт таки належить житловому комплексу по сусідству. Детальнішу інформацію у службі щодо того, хто дозволив встановлення споруди у її теперішньому вигляді, погодилися надати після спеціального запиту.

Нагадаємо, нещодавно на цьому ж місці у котлован, який рили на кільці, впав і загинув чоловік.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі