Ремонт Луцької міської ради обійдеться у 340 тисяч

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини

Жалюзі, меблі та килимове покриття мають оновити у Луцькій міській раді. І на це все планують виділити понад 300 тисяч гривень.

Про це стало відомо під час засідання комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 22 вересня, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини. 

Так, на ремонт кабінетів, заміну меблів мають виділити 340 тисяч гривень. Зокрема, 63 тисячі планують витратити на килимове покриття на 3-ому поверсі міськради. Там мають постелити нові килимки, а те, що зараз там лежить – перекласти на 2-й поверх, бо на третьому «делегації приходять».

23 тисячі гривень виділять на ремонт кабінетів заступників Луцького міського голови Андрія Киці та Юрія Моклиці, і кількох кабінетів на першому поверсі, де завівся грибок.

Окрім того, хочуть замінити жалюзі в сесійній залі, бо ті що зараз - «вішались ще при Кривицькому». 25 тисяч піде на меблі для нових служб. Зокрема, в юридичному відділі меблі «ще з обкому партії». Ще 50 тисяч на меблі для їдальні, куди, зі слів працівників міськради, водять годувати делегації.

Ще 90 тисяч гривень запланували на нову електрощитову для міськради. Бо у зв’язку зі збільшенням штату в приміщенні часто зникає світло, а для того щоб встановити електрощитову треба витратити 20 тисяч гривень на енергетичний аудит.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі