У Луцьку знову розпочали ремонт мосту

  1. Новина відноситься до:

Шляхопровід на Соборності-Перемоги ремонтують і планують завершити роботи протягом двох днів.

Про це повідомляє «Район.Луцьк».

На шляхопроводі, ремонт якого обійшовся місту більш ніж у мільйон гривень, з’явилася тріщина. Як виявилося, проблема виникла через порушення ремонтниками правил будування мосту.

Згодом у департаменті житлово-комунального господарства повідомили, що виправлятимуть недоліки влітку за кошти гарантійного терміну. Наразі ж робітники, які працюють на шляхопроводі, повідомили, що ремонт мають завершити протягом двох днів.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини в квітні 2016 року, шов на шляхопроводі по проспекту Соборності обіцяли лишити відкритим до середини травня. Тоді заступник директора департаменту ЖКГ міськради Микола Осіюк зазначив, що ситуація щодо шляхопроводу по проспекту Соборності – неоднозначна. Так, посередині моста є температурний шов, який повинен був звужуватися під час нагрівання, а мастика з нього мала б виходити назовні.

Виявилося, що мастику залили надто міцно, тож вона почала підривати асфальт. В квітні її вийняли і до середини травня шов повинен був лишатися відкритим. Після того як міст нагріється і плити його зійдуться, мастику планували знову залити.

До слова, ремонт шляхопроводів на вулицях Рівненській та Ківерцівській у Луцьку коштували міському бюджету більше 3 мільйонів гривень. Виконавець робіт – фірма «Транс-міст». Підприємство вже 2 роки у місті ремонтує мости, у тому числі й шляхопровід по проспекту Соборності, який через півроку довелося знову ремонтувати, щоправда уже за кошт виконавця.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі