Ремонт аварійних сходів у центрі Луцька місяцями не можуть закінчити

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини
  1. Новина відноситься до:

Ремонт сходів, що ведуть від вулиці Шопена до Ботанічного саду (поблизу Палацу учнівської молоді), залишається незавершеним: поки посадовці міськради «підганяють» підрядника, у якого виникли фінансові труднощі, «небайдужі лучани» викрали частину металевих конструкцій.

Як повідомляють місцеві мешканці, ще на початку літа розпочалися ремонтні роботи – тоді встановили металеві стовпчики під перила, поклали бордюри, однак на цьому усе й скінчилося. Оскільки стовпчики не були забетоновані, а просто вставлялися у землю, чимало з них викрали, очевидно, на металобрухт.

Як можна зауважити на початку вересня, сходи лишаються у аварійному стані, а частина нових бордюрів вже побита.

Раніше посадовці міськради повідомляли про те, що на реставрацію сходів виділили до 130 тисяч гривень, а роботи планували завершити до Дня незалежності або не пізніше 1 вересня. Неподалік ремонт сходів, що ведуть до Ботанічного саду з вулиці 8-го березня, усе ж завершили.

Відео про те, у якому стані перебувають «недоремонтовані» сходи від вулиці Шопена, зняв лучанин Лев Фоменко (увага, у відео присутня ненормативна лексика).

До слова, зареєстрували навіть електронну петицію про облаштування ботанічного саду в Луцьку.

Директор департаменту житлово-комунального господарства міськради Юрій Крась у коментаріІнформаційному агентству Волинські Новини пояснив, що роботи з ремонту тривають однак фірма-підрядник мала фінансові труднощі, що і спричинило затримки.

«Ми сплатили аванс по цих сходах, контроль здійснюється, є технічний нагляд і всі бюрократичні процедури проведені», - повідомив посадовець.

З його слів, підрядника «підганяють», тож орієнтовно до кінця вересня ремонт повинен бути завершений.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі