У Луцьку демонтують кіоски з квасом і ковбасою

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини

Кіоски на тротуарах та проїжджій частині: низку тимчасових споруд, що не мають дозвільних та правовстановлюючих документів, вирішили демонтувати члени виконкому.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 7 вересня, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини. 

Як повідомила директор департаменту муніципальної поліції Юлія Сиротинська, пропонують ухвалити рішення про демонтаж кіоску ТзОВ «Західторгхліб» по проспекту Волі 12-14, що встановлений без паспорту прив’язки.

Заступник міського голови Сергій  Григоренко зауважив, що після діалогу з власником кіоску знайшли нові місця для розміщення двох торгових точок з продажу хліба – на вулиці Степана Бандери за головним корпусом СНУ імені Лесі Українки та на вулиці Коперника (замість аналогічного кіоску поблизу магазину «Знання» ). Підприємець, з його слів, обіцяв перенести об’єкти до Дня незалежності, але наразі не дотримав обіцянки.

Серед інших об’єктів, які демонтують відповідно до рішення виконкому, пересувний фургон та причіп по проспекту Волі, 41, щодо якого складали протоколи муніципали та патрульні за паркування на газоні. Також демонтують кіоск з квасом та пивом на вулиці Дубнівській, 66а, щодо якого надходили повідомлення про торгівлю алкоголем. Дві тимчасові споруди з продажу квасу на тротуарах та проїжджій частині на вулиці Кравчука, 40 вирішили демонтувати.

За цією ж адресою на тротуарі встановлені без правовстановлюючих документів кіоск «Гріль» та кіоск «Ковбаса». Окрім цього, демонтувати вирішили тимчасову споруду на проїжджій частині на вулиці Кравчука, 44.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі