Новини минулого: 17 серпня

  1. Новина відноситься до:

«Радянська Волинь», 17 серпня 1980 року.

Після першого кола. Футбольні команди колективів фізкультури провели останній тур першого кола чемпіонату України. Характерною прикметою нинішнього чемпіонату є гостра боротьба за лідерство між кількома претендентами в кожній зоні.

Як відомо, в чемпіонаті республіки від Волині виступають футболісти ковельського «Сільмашу». Вони грають в другій зоні, Останній матч першого кола ковельчани провели в Києві з місцевою командою «Схід». Результат гри нічийний — 0:0. Лідерами зони є колчинський «Урожай» і хоростківська «Зоря», які набрали по 15 очок. На чотири очка менше має «Сільмаш», який займає сьоме місце. Всього в зоні виступає 12 колективів.

В обласному театрі. Гастролі Державного музичного театру Марійської АРСР. 17 серпня — оперета «Цыганский барон». Початок вистави о 19:30. 18 серпня — опера «Чио-Чио-Сан». Початок вистави о 19:30.

Завдання правової пропаганди. Відбулося засідання обласної координаційно -методичної ради по правовій пропаганді при відділі юстиції облвиконкому, на якому розглянуто питання про стан викладання  курсу «Основи правознавства» і про організацію позакласної роботи по правовому вихованню учнів ряду профтехучилищ, а також про участь культосвітніх установ і кіномережі м. Луцька, Рожищенського і Локачинського районів у правовому вихованні трудящих. Координаційно-методична рада прийняла відповідні рекомендації.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі