Рожищанин на болоті створив італійські острови

Рожищанин на болоті створив італійські острови
  1. Новина відноситься до:

«Чоловік-екскаватор», – так, по-доброму, називають Костянтина Бальбузу з Рожища ті, хто дізнається, яким чином чоловік зробив на болоті небачену красу.

Про це пише Район.Рожище.

Життя по-різному складається у кожного із нас. Хтось заробляє на хліб на своїй землі, а когось доля веде далеко за кордон в пошуках кращої зарплатні. Дружина Костянтина Бальбузи вже давно працює в Італії. Час від часу навідується в Україну, адже тут мешкають чоловік та троє дорослих дітей. І знову їде, бо ж, доки є здоров’я, треба допомогти дітям.

Сусіди розповідають, що чоловік, певно, сумуючи за рідною людиною, вже близько десяти років створює в низовині, де болотиста місцевість, такі собі острови.

Не втрималися ми, аби не побачити, що ж такого зробив чоловік.

Побачили. І просто дух перехопило. Дійсно, перед нами відкрився, хоч і невеличкий, але такий собі острівець, на якому, до речі, красуються посаджені Костянтином Бальбузою, берізки, зроблений місточок.

Острівець Сицилія

А найголовніше – викопує рівчаки чоловік не механізовано, а вручну!

– Має невеличку бочку, ось за її допомогою і вибирає землю з дна та насипає боки, – розповідає сусідка. – То це ще вода впала на добрі 2 метри! Ви б бачили, що тут робилося весною! Просто очей не відвести від такої краси. Ці чудо острови Костянтин назвав Сицилією та Сардинією.

Бочка, за допомогою якої Костянтин Бальбуза працює

Одні журять, що все їм не так, шукають кращі краєвиди та місця. А тут чоловік власними руками створює дивовижну красу.

Красу, яка здатна милувати око, приносити комусь радість, зачаровувати та спонукати людей вірити у прекрасне і просто кохати.

Острівець, створений Костянтином Бальбузою

Тут ще все в процесі роботи

Початковий етап

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі