Новини минулого: 8 липня

  1. Новина відноситься до:

Газета «Радянська Волинь», 8 липня 1983 року.

Хліб – державі. Позавчора на склади першої дільниці Луцького комбінату хлібопродуктів надійшли перші тонни зерна нового врожаю. Раніше інших почали доставляти в рахунок державних заготівель хліб третього року п'ятирічки радгосп імені XXV з'їзду КПРС і колгосп імені Леніна Луцького району. Перший з них уже продав 4 тонни щойно намолоченого комбайнами зерна, другий — З тонни. Слідом за ними включилися у хлібозаготівельний сезон інші господарства району.

Ласощі малятам. Садоводи-любителі луцьких масивів «Маяк» і «Дружба» зобов'язалися весною забезпечити дитячі садки обласного центру розсадою квітів, а влітку — постачати малечу смачними фруктами. Слова у дорослих не розходяться з ділом. Сьогодні території багатьох дошкільних закладів буяють різнобарв'ям квітів. А нещодавно шефи пригощали дітей запашними і смачними полуницями. Мине час і малеча з радістю смакуватиме іншими фруктами, вирощеними луцькими садоводами-любителями.

Кубок у «Підшипника». У винятково цікавій і напруженій боротьбі проходив фінальний матч розіграшу кубка Волині з футболу. Сотні любителів спорту Рожища, які зібрались на місцевому стадіоні «Колос», тепло вітали учасників вирішального поєдинку — луцький «Підшипник» і ківерцівський «Колос». Перший тайм закінчився з рахунком 0:0. У другому — спочатку ініціативою володіли гравці «Колоса», потім вона перейшла до «Підшипника», й Ігор Бай провів два м'ячі у ворота ківерцівських футболістів.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі