Лучан кличуть стати «Останніми героями»

Лучан кличуть стати «Останніми героями»
  1. Новина відноситься до:

Мешканців Луцька запрошують взяти участь  в іграх, які відбудуться за аналогом реаліті-шоу «Останній герой».

Як повідомили організатори у середині серпня на одному з незаселених островів Дніпра відбудуться ігри Wild Summer 2015.

Учасники, які потраплять на острів, будуть самотужки влаштовувати побут, житло, добувати вогонь. Протягом усього перебування на острові на конкурсантів очікують випробування сил у різних змаганнях. За перемогу їх нагородять їжеюі або іншими життєво необхідними предметами.

Як розповів організатор заходу Денис Білозор, Wild Summer – це спортивно-змагальна гра, яка триватиме вісім днів. Стартує реаліті-шоу 15 серпня. Аби стати учасником необхідно буде сплатити членський внесок. Ці гроші підуть на закупівлю продуктів і устаткування, витрати на проїзд і страховку.

До слова, ігри проводяться вже вдруге. Але цього року організатори обіцяють більш жорсткі правила та нові конкурси. Наприклад, догнати курку, аби дізнатися наступне завдання чи зробити річну воду придатною для пиття.

Крім жорстких умов, цього року на учасників чекає справжнє реаліті-шоу – відразу декілька операторів будуть вести знімання цілодобово і викладати записи в соцмережах, де за учасників проходитиме голосування.

Наприкінці ігор визначать двох переможців – хлопця та дівчину. Приз, який дістанеться кращим з кращих, організатори тримають у таємниці.

На сьогодні, за словами Дениса Білозора, заявки на участь у конкурсі подали близько 115 осіб. Всього очікується майже 300 заявок, з яких організатори відберуть 20 найкращих. Реєстрація проходить на сайті WildSummer (http://wildsummer.co/) до 10 серпня. Вік учасників – 18-33 роки.

Відзначимо, що в перший день приїзду багаж учасників буде перевірятися. З собою «вайлдсамерам» дозволять взяти каремат, спальник, засоби захисту від комарів і різних комах, аптечку і теплі речі. За учасниками, крім операторів, буде стежити і медик.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі