Вздовж вулиці Лесі Українки зріжуть усі дерева

Джерело: Інформаційне агентство Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Питання варварського вирубування дерев на центральній пішохідній вулиці міста підняли перед депутатами міськради.

Про це йшлося під час 10-ї сесії Луцької міської ради 30 червня.

Зокрема, під час розгляду питань порядку денного надати слово громадському активісту Ігорю Алєксєєву просив депутатОлександр Кравченко. Він зауважив, що став випадковим свідком подій на вулиці Лесі Українки, де з 12.00 сьогодні зрізають дерева. Депутат зауважив, що гілки падають майже на голови людей, а працівники підприємства, які виконують роботи, зневажливо ставляться до перехожих.

Ігор Алєксєєв розповів, що підтримує ідею реконструкції вулиці, але сьогодні, виходячи з будинку та сідаючи в авто, побачив, як падають дерева. На запитання до працівників про те, що вони роблять, ті відповіли «вирізаємо всі дерева на вулиці», начебто на основі рішення про реконструкцію. На місці події почали збиратися люди і ніхто не міг дати адекватну відповідь про те, що відбувається. Перший заступник міського голови Тарас Яковлев, прибувши на місце, пояснював, що згодом тут посадять нові гарні дерева. Втім, відповіді на те, яким чином реконструкція вулиці пов’язана з нищенням дерев, ніхто не дав. Усі посилалися лише на рішення міськради про реконструкцію вулиці. Натомість, як зауважує активіст, знищення дерев - це варварство.

Міський голова Микола Романюк зазначив, що мешканці просто не були ознайомлені з проектом реконструкції. Він запевнив, що наприкінці робочого дня можна організувати зустріч з проектаном, який дасть детальні пояснення місцевим мешканцям. У підсумку, домовилися організувати таку зустріч завтра, 1 липня, о 18.00.
 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі