Новини минулого: 27 червня

  1. Новина відноситься до:

Газета «Радянська Волинь», 27 червня 1987

М’яч над сіткою. У Луцьку закінчились фінальні змагання XXXII спартакіади школярів України з волейболу серед дівчат. Успішно виступили на цьому турнірі господарки (тренери Б. А. Галицький та І. А. Пирожинський). Волинянки з однаковим рахунком 3:0 завдали поразок своїм суперницям з Чернівецької, Херсонської, Кіровоградської, Ворошиловградської, Одеської областей і міста Києва. Лише збірна Запоріжжя виявилась сильнішою від господарок і зайняла перше місце. Волинянки у підсумку були другими. Їм вручені грамоти Міністерства освіти УРСР і срібні медалі. Приємно відзначити, що лучанки Ірина Ярова, Світлана Бутремчук і Наталія Созинова включені кандидатами до складу збірної республіки, яка У серпні в Сухумі візьме участь у всесоюзній спартакіаді школярів.

Курс на анексію. АММАН, 26 червня (ТАРС). «Сектор Газа є невід'ємною частиною держави Ізраїль». Таку зухвалу заяву зробив ізраїльський прем'єр Іцхак Шамір у ході поїздки по окупованій арабській території сектора Газа. Він підкреслив також, що будівництво ізраїльських поселень у Газі триватиме і їх кількість зростатиме. Провокаційна заява Шаміра свідчить, що Тель-Авів не має наміру відмовлятися від свого курсу на анексію загарбаних арабських територій. Нехтуючи права палестинців як у секторі Газа, так і на інших загарбаних арабських землях, Ізраїль з допомогою терору і репресій намагається увічнити свій режим окупації.

Гастролі Івано-Франківського обласного українського музично-драматичного театру імені Івана Франка 27 червня - «Роксолана». Початок вистави о 19.30.

Гаманець, знайдений минулої суботи на базарі в Луцьку, чекає на свого господаря в Г. П. Ольшевської, яка проживає в обласному центрі по вул. Суворова, 17, кв. 7.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі