Яким буде луцький «Бім-Бом»

Фасад багатоповерхівки, з якої осипалася плитка ледь не на голови перехожим, ремонтують коштом міського бюджету. Ремонт планують завершити до Дня незалежності України.

Про це стало відомо під час засідання бюджетної комісії міськради вчора, 23 червня, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Нагадаємо, на те, щоб відремонтувати фасад будинку 67 на вулиці Лесі Українки, необхідно майже мільйон гривень, кошти уже виділили з міського бюджету. Адже плитка на дев’ятиповерхівці, постійно осипається, що загрожує безпеці здоров’я і життя лучан.

Як поінформували членів комісії представники департаменту ЖКГ, підрядник ремонтує фасад та його утеплює. Роботи хочуть завершити до Дня незалежності України.

Крім утеплення стін, будинок планують «оформити» орнаментом з мотивами вишиванки. Спершу думали зробити малюнок вертикальним, і вже почали його малювати. Та потім передумали і вирішили зробити малюнок горизонтальним – з самого верху фасаду.

Скло на фасаді також планують закрити великим банером. Що там буде зображено - поки що в департаменті ЖКГ не вирішили. Може, припускають, там буде розміщена велика карта міста Луцька.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі