Новини минулого: 25 червня

  1. Новина відноситься до:

Луцький тижневик часів Другої світової війни "Український голос", 25 червня 1943.

Новий архієпископ Автономної Православної Церкви. На нового голову Автономної Православної Церкви в Україні вибрано Собором єпископів у Ковлі Дамаскіна, дотеперішнього єпископа Кам’янець-Подільського й Брацлавського. Постановою цього ж Собору возведено його в сан архієпископа Волинського й Кам’янець-Подільського. Таким чином архієпископ Дамаскін є наступником недавно вбитого большевицькими бандитами Олексія архієпископа Кременецького.

Відзначення української поліції. Недавно в Білій Церкві відбу лося відзначення почесними медалями трьох українських поліцаїв за сумлінне виконування своїх обов’язків і проявлену хоробрість підчас нищення злочинних банд. Вручення відзначень відбулося в рамках урочистого свята, влаштованого з цього приводу.

Фахова школа у Вишневці. Дирекція школи ремісників сільського господарства і трактористів у Вишневці на Крем’янеччині від 15 червня ц.р. переводить всіх учнів до школи на І курс. До школи приймаються учні у віці від 15-17 років з закінченими 7 кл. вище початкової школи.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі