Розваги мешканців Луцького зоопарку. ФОТОРЕПОРТАЖ

Розваги мешканців Луцького зоопарку. ФОТОРЕПОРТАЖ Фото: Анна Панафідіна
  1. Новина відноситься до:

Мешканці луцького звіринцю радо повиходили на сонячні ванни, аби поніжитися у теплих променях. Лебеді зі своїм виводком маленьких та пухнастеньких діток не поспішаючи плавають, а ведмеді хочуть в гості до сусідів. Натомість, у павлінів інші важливі справи, вони розпустили хвости у любовних іграх.

Після похмурих та холодних буднів, сонячна погода тішить мешканців Луцького зоопарку та відвідувачів, які з інтересом спостерігають за життям тутешніх.

Зайшовши в зоопарк – можна одразу почути дивний гуркіт металу. Це так ведмедиця намагається силоміць відкрити двері у сусідній вольєр до свого товариша.

Втім, у нього вже є дама серця, тому бурий ігнорує залицяння сусідки. Натомість він радо позує перед фотокамерою.

 

Відвідувачі охоче розглядають мавпенят, хоча й ті не з меншим інтересом спостерігають за гостями.

 

Одне з місць, де найбільше зібралося відвідувачів – помешкання павлінів. Тут джентельмен розпустив свій хвіст та гордовито обходить територію. На перший погляд здається, ніби він захищається від оточуючих людей, втім, пояснюють працівники зоопарку, це такий метод загравань до панянок.

Неподалік плавають лебеді. Мама вчить своїх діточок навиків дорослого життя, адже вони ще досить юні, бо на світ з’явилися тижнів три тому.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Автор: Вадим Панафідін

Коментарі