Міського голову Рожищ, якого підозрюють у хабарництві, забрала швидка

  1. Новина відноситься до:

Міського голову Рожищ В’ячеслава Поліщука карета швидкої допомоги забрала з робочого місця у понеділок, 17 серпня.

Про це повідомляють активісти організації «Народна самооборона Рожище» у Facebook.

«Ну, що Артем Орлов, пани «правоохоронці» і постановники вистави під назвою «Міський голова взяв гроші», усі ви добилися того, що вам було потрібно. Прибрали незручну для вас людину», - йдеться у дописі. 

«Якими б не були результати «слідства» і майбутніх виборів, перед Богом рано чи пізно доведеться відповідати за свої чорні вчинки. Була б у вас совість, то можна було б сказати, що на ній тепер чорна пляма, а так...», - додали активісти.

Як повідомляє «Район. Рожище» медики доправили міського голову у центральну районну лікарню для обстеження. Після того, як будуть здійснені усі медичні процедури – вимірювання тиску, кардіограма – буде прийняте рішення про подальше лікування мера. Про госпіталізацію поки що не йдеться.

Знайомі рожищенського міського голови зазначили, що йому було недобре усі дні після того, як до нього з обшуком приїхали правоохоронці. Від госпіталізації В’ячеслав Поліщук відмовлявся, щоб у слідчих не було підстав, ніби він хоче уникнути покарання.

За останньою інформацією зараз Поліщук знаходиться в реанімації. Причина - гіпертонічний криз.

Нагадаємо, міського голову Рожищ звинувачують в отриманні хабара. Так називають благодійний внесок на користь міста на суму п’ять тисяч гривень, який сплатив лучанин Артем Орлов за сприяння в облаштуванні торгових павільйонів і оплати бензину на перевезення оркестру під час святкування Дня міста 30 серпня. Натомість територіальна громада Рожища розцінює обшук у кабінеті мера В’ячеслава Поліщука і інкримінування йому отримання хабара як спробу залякування та тиск у зв’язку із його позицією щодо видобутку піску. 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі