Загиблому кулеметнику полку «Азов» освятили пам’ятник у Горохові

Джерело: Волинське агентство розслідувань
  1. Новина відноситься до:

Загиблому кулеметнику полку «Азов» Ігорю Сливці «Тихому» освятили пам’ятник у Горохові.

Заходи відбулися в суботу, 7 травня.

На освячення приїхали рідні та побратими Сливки. Дружина Ігоря Тетяна подякувала присутнім за те, що не забувають про неї та про синів Ігоря.

«Дякую за постійно підтримку та піклування від побратимів Ігоря. Вони не забувають про нас та про нашу сім’ю. Я дуже рада, що у мого чоловіка є такі друзі», ‒ сказала вона.

Побратими згадують найкращого кулеметника полку як достойного чоловіка та воїна. «Ігор – це людина зі щирою душею. Це дійсно воїн, на якого слід рівнятись. Справжній громадян своєї країни, який за покликом серця захищав її. Він поїхав добровольцем на війну. Там і загинув. Тепер наш обов’язок піклуватись про його дружину та синів та продовжувати його справу – будувати нову, незалежну Україну», ‒ ділиться спогадами Олексій Кушнєр «Лікар».

Також друзі вважають його хорошим воїном. «Шкодую, що в тому бою не був поряд із ним. Це була б честь для мене бути поряд в той момент. Я завжди просив його взяти мене із собою. Так трапилось, що в той момент мене не було», ‒ згадує Вадим Крикун «Янкі».

Нагадаємо, Ігор «Тихий» Сливка був бійцем полку «Азову». Загинув12 грудня 2014 року, підірвавшись на фугасі поблизу Павлополя Донецької області. Указом Президента України № 213/2015 від 9 квітня 2015 року, «за особисту мужність і високий професіонализм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі», нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі