Новини минулого: 29 квітня

  1. Новина відноситься до:

Газета «Радянська Волинь», 29 квітня 1966 року

Благодійність школярів. Учні луцьких шкіл гаряче відгукувалися на ініціативу про збір коштів у фонд будівництва обласного Палацу піонерів. В усіх школах розгорнулося змагання за збір металобрухту і макулатури. Як повідомили редакції з міського відділу народної освіти, на рахунку луцьких школярів вже є 2511 карбованців. Найбільший внесок зробили учні сьомої і п’ятої середніх та другої восьмирічної шкіл.

Декадник книги. Минулої неділі в районі розпочався декадник пропаганди і розповсюдження літератури, присвячений Дню преси. У райцентрі він відкрився великим книжковим базаром. За прилавки стали громадські розповсюджувачі – старшокласники середньої школи Валентин Юхименко, Леся Войтюк, Галина Гричина. В перший день було реалізовано понад 300 примірників творів В. І. Леніна та книг радянських письменників. Читачі поповнили свої бібліотеки матеріалами ХХІІІ з’їзду КПРС, літературою до виборів. У села району виїхала агітавтоколона. Кор. Рожищенського району.

Слава великому радянському народові – доблесному будівникові комунізму, мужньому борцеві за свободу, мир і щастя всіх людей на землі! (Із акликів ЦК КПРС до 1 Травня 1966 року).

Механізатори колгоспу ім. Кірова Ковельського району завершують сівбу цукрових буряків. Цьому в значній мірі сприяло вміле використання техніки, самовіддана праця трактористів. На фото: Адам Іщук та Адам Березовський.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Автор: Людмила БАЛЕЦЬКА

Коментарі