Новини минулого: 8 квітня

  1. Новина відноситься до:

«Радянська Волинь», 1955 рік.

***

П е р е т в о р и м о  в  ж и т т я  р і ш е н н я  с і ч н е в о г о  П л е н у м у  Ц К  К П Р С !

 

Перспективний план колгоспу імені Леніна. Колгоспники і механізатори Волині наполегливо борються за виконання накреслень партії і уряду по дальшому розвитку сільського господарства країни. Постанову січневого Пленуму Центрального Комітету КПРС вони сприйняли як бойову програму дій і тепер перетворюють її в життя. В усіх колгоспах області в ці дні триває велике напруження. Напередодні масового розгортання польових робіт хлібороби розробили перспективні плани збільшення виробництва сільськогосподарських продуктів на найближчі п’ять-шість років. У складанні планів активну участь взяли спеціалісти сільського господарства, що свідчить про піднесення їх організаторської ролі в колгоспному виробництві. Цю важливу ділянку роботи взяли під непослабний контроль партійні й радянські органи.

Недавно завершено складання перспективного плану в колгоспі імені Леніна Теремнівського району, який можна виконати не в 1960 році, а вже в 1957—1958 роках.

 

Погода. За даними гідрометеорологічної служби, сьогодні в Луцьку та області слід чекати мінливу хмарність без істотних опадів. Вітер південно-західний, помірний. Температура вночі від 3 градусів тепла до 2 градусів морозу, вдень – від 5 до 10 градусів тепла.

Стир вийшов з берегів. Фотоетюд А. Іващенка

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі