Волинські фіскали отримали нового керівника

Джерело: ГУ ДФС у Волинській області
  1. Новина відноситься до:

Головне управління ДФС у Волинській області очолила Світлана Савчук, - повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Про нове кадрове призначання на Волині в режимі відеоселектору колектив працівників органів ДФС області за дорученням Голови ДФС України Романа Насірова поінформував Директор Департаменту органіізації роботи Служби Віктор Пригаровський, котрий наголосив, що кандидатура нового очільника волинських фіскалів погоджена з Головою Волинської ОДА Володимиром Гунчиком та Міністерством фінансів України.

Довідка:

Світлана Савчук здобула економічну освіту спеціаліста з обліку, контролю та аналізу господарської діяльності у Тернопільському інституті народного господарства, який закінчила у 1992 році.

Цього ж року Світлана Павлівна розпочала свій трудовий шлях з посади бухгалтера Ковельського спеціалізованого лісогосподарського підприємства «Тур». Згодом – у 1997 році, з посади державного податкового інспектора відділу перевірок юридичних осіб Ковельської ОДПІ почалася її професійна діяльність державного службовця.

З 2000 Світлана Савчук очолювала підрозділи документальних перевірок Ковельської ОДПІ, а з 2004 року – незмінно перебувала у керівному складі Луцької ОДПІ. 

У 2009 – 2010 роках Савчук працювала заступником голови ДПА у Волинській області.

Із 2012 року, після перебування на посаді першого заступника начальника Луцької ОДПІ у 2010-2012 роках, очолювала Луцьку ОДПІ до квітня 2016 року.

Світлана Савчук нагороджена нагрудним знаком «За бездоганну службу ІІІ ступеня» у червні 2010 року.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі