У Луцьку хочуть встановити пам’ятник Героям АТО

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Робоча група з питань спорудження у місті пам’ятника Героям АТО, які загинули за незалежність України, запрацює у найближчі дні.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 28 березня, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини. 

Як повідомив голова ОДА Володимир Гунчик, минулого тижня відбулося засідання оргкомітету з відзначення 25-ї річниці незалежності України. Він звернувся до Луцького міського голови з проханням розглянути можливість спорудження у Луцьку пам’ятника Героям АТО, які загинули за Україну. Оскільки згоду отримали, невдовзі створять робочу групу, яка працюватиме над питаннями підготовки спорудження стели.

Голова облдержадміністрації закликав міських голів та очільників районів розпочати роботу над вшануванням пам’яті Героїв АТО через спорудження пам’ятних знаків, пам’ятників, стел на території області. Важливо, щоб ті, хто зараз відстоює незалежність на сході України, знав, що волиняни пам’ятають і передають нащадкам пам'ять про тих, хто боронив і боронить нині незалежність держави.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі