Бійці АТО з Волині зможуть навчатися у Польщі безплатно

Джерело: Нововолинська міська рада
  1. Новина відноситься до:

Волинським військовим запропонували безплатне навчання у Польщі.

Громадська організація «Товариство українських офіцерів»  спільно зі  «Спілкою офіцерів резерву Польщі», а також «Польсько-українською господарчою палатою» та «Польською торговою палатою» пропонують бійцям програму безплатнох професійної перепідготовки учасників, ветеранів АТО та членів сімей загиблих військовослужбовців, повідомляє прес-служба Нововолинської міської ради. 

Зміст програми такий: громадянин України, який брав або бере участь в антитерористичній операції на сході України і отримав відповідне посвідчення учасника бойових дій має можливість за наявності досвіду роботи не менше 3-х років за спеціальностями : муляр, арматурник, бетонник, тесляр  пройти  перенавчання протягом 6-и місяців на території  Польщі.

Після закінчення навчання здаються іспити і отримується кваліфікаційне посвідчення європейського зразка. За бажанням учасників програми передбачається легальне працевлаштування в країнах Європейського союзу. Під час навчання гарантується забезпечення житлом за рахунок польської сторони.

Для отримання більш детальної інформації просимо учасників АТО звертатися в управління праці та соціального захисту населення за адресою: м. Нововолинськ, б-р Шевченка, 7, каб. 319, тел. 31496.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі