У Луцьку обікрали автомобілі міжнародної гуманітраної організації

В ніч на 24 березня на автомобільній стоянці біля одного з готелів на вулиці Набережній у Луцьку злодії розбили бокові вікна в двох автомобілях міжнародної гуманітарної організації з Німеччини та викрали із салону речі на понад 1,5 тис. євро.

Відкрито кримінальне провадження. Злочинцям загрожує до 6 років позбавлення волі, повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Волинській області.

24 березня об 11:00 годині в чергову частину Луцького відділу поліції надійшла заява від 69-річного громадянина Республіки Німеччина. Чоловік повідомив, що його вночі обікрали. Постраждалий очолює в Німеччині одну з міжнародних гуманітарних організацій.

Як з’ясувалося, в ніч на четвер, 24 березня, на автостоянці біля готелю невідомі особи розбили вікна в автомобілях IVECO AW 8311 та Mersedes AW RK 906 із символікою міжнародної гуманітарної організації й викрали з їх салону майно на понад 1,5 тис. євро. Зокрема, злодії забрали два навігатори, цифрове радіо, перетворювач напруги, зарядний пристрій до мобільного телефону, сонцезахисні окуляри, а також куртку з символікою міжнародної гуманітарної організації.

За фактом крадіжки слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

«На місці злочину вилучили ряд речових доказів. Вони передані на експертизу. Проводимо всі необхідні заходи спрямованні на встановлення та розшук зловмисників», - зазначив Олег Кічук, керівник Луцького відділу поліції.

Триває досудове розслідування.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі