ЛПЕ погасило заборгованість з виплати зарплат

  1. Новина відноситься до:

Уперше за 19 років на Луцькому підприємстві електротранспорту повністю погасили заборгованість із вплати зарплат.

Як повідомив в.о. директора підприємства Ігор Грицюк, станом на 24 березня підприємство не боргує перед своїми працівниками, інформує прес-служба Луцької міської ради. 

Заробітна плата виплачена включно за лютий цього року.

«Такого не було 19 років, щоб підприємство не боргувало своїм працівникам. Сьогодні ж ні затримки заробітної плати, ні її заборгованості на підприємстві немає», - запевнив Ігор Грицюк. 

Також він нагадав, що у попередні роки з Державного бюджету надходила компенсація за перевезення пільгових категорій громадян. Цьогоріч, коштів на ці цілі не передбачили у головному фінансовому документі України. Однак у Програмі соціального захисту населення міста Луцька на 2016-2020 роки передбечено 20 мільйонів гривень на відшкодування Луцькому підприємству електротранспорту послуг з перевезення пільгових категорій громадян.

Таке рішення дало позитивний результат,   підприємство електротранспорту у березні цього року отримало з міського бюджету 3 мільйони 200 тисяч гривень, що й дало можливість вперше за багато років повністю погасити заборгованість перед трудовим колективом.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі