У Луцьку у чоловіка вкрали авто

  1. Новина відноситься до:

У вівторок, 22 березня, у Луцький відділ поліції із заявою звернувся 37-річний лучанин. Чоловік повідомив, що у нього викрали автомобіль «ВАЗ – 2121».

З’ясувалося, що потерпілий в листопаді минулого року придбав автомобіль «ВАЗ-2121», який згодом вирішив продати. Невдовзі на повідомлення про продаж транспортного засобу відгукнувся купець, 24-річний лучанин. Вони домовились про зустріч, повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції Волині.

Після оглядин легковика, чоловік вирішив його придбати. Однак попросив продати автомобіль під виплату по 500 умовних одиниць щомісяця. Власник транспортного засобу погодився та віддав покупцю документи і ключі від автомобіля. Після того покупець зник разом із автомобілем і жодних грошей потерпілому не заплатив.

Сума завданих матеріальних збитків становить 3 тис. доларів.

Правоохоронці встановили, що транспортний засіб зловмисник вже встиг перепродати. Незабаром автомобіль вилучать та повернуть власнику.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі