У 20-річного лучанина вилучили зброю та наркотики

  1. Новина відноситься до:

У помешканні 20-річного жителя Луцька поліцейські вилучили пістолет травматичної дії, набої до нього та марихуану. Вирішують питання щодо відкриття кримінального провадження.

21 березня працівники оперативно-пошукового відділу третього територіального управління Департаменту протидії наркотиками Національної Поліції України під час проведення санкціонованого обшуку в помешканні 20-річного лучанина виявили та вилучили 6 гр. марихуани, паперовий згорток із зернами коноплі, а також пістолет травматичної дії та 6 набоїв до нього, 7-м набоїв калібру 12 мм, повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Як з’ясували поліцейські, будь-які дозвільні документи на зброю в чоловіка відсутні.

Правоохоронці усе вилучене відправили до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення дослідження.

Вирішують питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання, наркотичних засобів, психотропних речовин, або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі