Лучани скаржаться на роботу «Луцьктепла» та «Луцькводоканалу»

Джерело: Луцька міська рада
  1. Новина відноситься до:

З 22 лютого до 20 березня у групу оперативного реагування «15-80»  надійшло 1491 телефонне звернення (в середньому 53 за добу).

Найбільша кількість дзвінків за звітний період стосувалась роботи житлово-комунальної сфери нашого міста, а саме 327 звернень, повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

298 звернень передали на виконання в ДКП «Луцьктепло». Така велика кількість звернень зумовлена тимчасовим призупиненням подачі гарячої води та опалення. 17 повідомлень стосувалось бойлерних зупинок, зумовлених проведенням аварійно-ремонтних робіт. Під час потепління надходили прохання мешканців зменшити параметри опалення.

107 повідомлень стосувались відсутності електропостачання в житлових будинках та квартирах, які були зумовлені як плановими відключеннями, так і аварійними.

66 звернень, які надійшли в групу оперативного реагування «15-80», стосувались діяльності КП «Луцькводоканал».

Щодо налагодження зовнішнього освітлення вулиць та прибудинкових територій надійшло 58 дзвінків.

На виконання у ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» передано 17 звернень. Лучани нарікали на несвоєчасний вивіз твердих побутових відходів та прибирання біля контейнерів.

9 дзвінків надійшло щодо вирішення проблеми безпритульних собак.

27 дзвінків стосувались роботи маршрутних автобусів. Нарікали лучани на великий інтервал руху, відсутність рейсів, особливо в ранкові та вечірні години, неналежну поведінку водіїв та порушення ними правил дорожнього руху, відмову водіїв їхати до кінцевих зупинок та незадовільний технічний стан автобусів на маршрутах №№4; 8; 9; 9а; 10; 11; 12; 17а; 18; 23; 24; 28; 32.

Крім того, 8 повідомлень були зумовлені через незадовільний рух тролейбусів у місті.

28 звернень за звітний період передали на опрацювання в департамент муніципальної поліції. Вони стосувались торгівлі в недозволених місцях, благоустрою та прибирання територій, спалювання сміття, різних відходів та сухостою, зрізання дерев, розміщення рекламних листівок на опорах та демонтажу гаражів.

 

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі