Лучанка Беломоїна виграла етап на гонці Cape Epic

Джерело: Sportnews
  1. Новина відноситься до:

Яна Беломоїна нарешті змогла підкорити етап на велобагатоденці Cape Epic, яка проходить на дорогах в околицях південноафриканського Кейптауна.

Після трьох влучень на подіум раніше українська маунтінбайкерша, яка виступає в ПАР в дуеті з 44-річною німкенею Сабіною Спитц, перетнула фініш першою на 6-й день гонки (5-й етап), інформує Sportnews.

Тандем з України та Німеччини, який представляє команду Sport for Good дистанцію в 93 кілометри їхали, оглядаючись на фінальний відрізок. Беломоїна і Спитц спочатку трохи відпустили головних фаворитів змагань Аріан Клейнханс і Анніку Лангвад, але у вирішальний момент зуміли не просто наздогнати, а й перегнати лідерів загального заліку. Їх перевага становила майже 2 хвилини, а фінішну лінію українка і німкеня перетинали як годиться, взявшись за руки.

У загальному заліку Беломоїна і Спитц зміцнили свою третю позицію і вже поступово приближаються до другого місця. Парі Топік Ерган з Великобританії і Адель Морат з Німеччини вони програють менше 4 хвилин. А ось відставання від лідерів дуету Клейнханс і Лангвад куди вагоміше - більш 18 хвилин.

У суботу учасників гонки Cape Epic чекає передостанній 6-й етап. Його дистанція становитиме 69 кілометрів, а перепад висот - 2100 метрів.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі