Волиньрада вирішила не звільняти директорів обласних ДЮСШ

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Продовжити терміни дії контрактів з двома директорами обласних дитячо-юнацьких спортивних шкіл вирішили депутати облради.

Про це йшлося під час позачергової третьої сесії Волинської обласної ради 10 березня, пише Інформаційне агентство Волинські Новини. 

Депутати розглянули проекти рішень про продовження терміну дії контрактів з директором Волинської обласної ДЮСШ Богуславом Галицьким та директором комунального закладу «Волинська обласна дитячо-юнацька спортивна школа з видів боротьби» Анатолієм Бондарєвим.

Заступник начальника відділу з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Ігор Дмитришин розповів, що Богуслав Галицький працює у галузі фізкультури та спорту усе своє трудове життя, з січня 1993 року – на посаді директора Волинської обласної ДЮСШ (на той момент обраний трудовим колективом). Школа досягла гідних результатів, культивує різноманітні види спорту, зокрема Ірина Климець виконала олімпійський норматив з легкої атлетики (метання молота), є відповідні результати з волейболу (команда виступає у Суперлізі) тощо. Споруда школи сертифікована за усіма міжнародними стандартами, у ній проводили численні міжнародні змагання з волейболу. Отже, контракт з чинним директором Волинської ОДЮСШ просили продовжити на п’ять років.

Зі слів посадовця, заслужений тренер України Анатолій Бондарєв також багато років працює у галузі фізичної культури і спорту, з вересня 1991 року по грудень 2009 – директор Спеціалізованої ДЮСШ з боротьби дзюдо і самбо. У березні 2013 року на базі цієї школи (яка була в підпорядкуванні Міністерства освіти та науки) була створена обласна комунальна установа закладу «Волинська обласна дитячо-юнацька спортивна школа з видів боротьби». Тоді контракт з Анатолієм Бондарєвим уклали на три роки і термін його дії сплив 1 березня. У школі культивують чотири види спорту: дзюдо, бойове самбо, самбо та сумо. Вихованці школи потрапляють до переліку призерів чемпіонатів України, виступають у міжнародних змаганнях. Продовжити контракт з керівником комунальної установи просили терміном на п’ять років.

Депутати підтримали проекти рішень щодо продовження терміну дії контрактів з обома директорами спортивних шкіл.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі