Маршрут №25 продовжать

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

У Луцькі пенсіонери звернулись до депутатів облради із проханням посприяти продовженню маршруту №25 до табору «Ровесник» і передбачити хоча б 2-3 його рейси, або ж знизити вартість проїзду маршрутом «Луцьк-Торчин».

Про це під час засідання позачергової сесії Волинської обласної ради 10 березня повідомив депутат Юрій Ройко, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини. 

З його слів, дачники масиву, що у Боголюбах, які здебільшого є пенсіонерами, людьми похилого віку та ветеранами праці, зазвичай діставались власних ділянок автобусом «Луцьк – Торчин», вартість проїзду у якому становила 2 гривні.

«Щодня понад 100 людей їздили на власні дачі цим автобусом. І, якщо раніше вартість проїзду обходилась у 2 гривні, то тепер, аби дістатися власних городів, дачники змушені платити 6 гривень, оскільки перевізник підвищив ціну. На жаль, така сума непідйомна для пенсіонерів, які й так виживають за рахунок власної городини», - зазначив обранець громади.

Тож, як варіант вирішення болючого питання, він запропонував продовження маршруту № 25 від Забороля до табору «Ровесник».

«Варто було б передбачити хоча б 2-3 рейси до дачних масивів щодня, зокрема у весняно-літній період», - звернувся Ройко до колег.

Так, волинські депутати проголосували «за» у кількості 46 голосів.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі