Кваліфікацію членів атестаційної комісії на Волині перевірятимуть

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

З’ясувати, за яким критерієм обирали представників атестаційних комісій поліції на Волині, хочуть у Волиньраді.

Про це йшлося під час позачергової третьої сесії Волинської обласної ради 10 березня, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини. 

Із депутатським запитом до начальника ГУ національної поліції у Волинській області Петра Шпиги звернувся Микола Буліга. Запит стосувався діяльності атестаційних комісій поліції на території області.

З його слів, громадськість неоднозначно оцінює діяльність комісій та методику відбору їхніх членів, рівня їхньої кваліфікації та моральних якостей. Так, резонансу набув випадок зі стріляниною у Луцьку, яку вчинив у нетверезому стані член атестаційної комісії Віктор Вальчук.

Зважаючи на резонанс навколо цих подій, депутат просив надати інформацію про те, коли та за яким наказом утворили атестаційні комісії, які зміни вносили до їхнього складу.

Також депутата цікавить, скільки людей подали заяви на участь в роботі комісій, скількох запросили на співбесіду та за яким критерієм обрали учасників комісій, яким указом призначили представників громадськості до складу атестаційних комісій.

Запит колеги депутати підтримали.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі