У лісівників Волині - новий керівник

Джерело: Волинський інформаційний портал
  1. Новина відноситься до:

Тимчасовим виконувачем обов’язків начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства призначили Олександра Кватирка.

Колективу його представили у середу, 12 серпня, повідомляє «Волинський інформаційний портал».

Представив керівника волинських лісників голова Товариства лісівників України Олександр Яресько

На період здійснення Олександром Кватирком повноважень тимчасового виконувача обов'язків за ним зберігається попереднє місце роботи – посада заступника начальника житомирського управління лісового та мисливського господарства.

«Ви прекрасно розумієте, що сьогодні немає керівника на Волині, і треба вас згуртувати, виконувати поставлені задачі, здружити колектив. А до кінця року, якщо все буде добре, будемо представляти начальником Кватирка, а якщо не впорається, на конкурс подаватимуть нового керівника», – звернувся до присутніх начальників лісгоспів Олександр Яресько.

На представленні представниця відділу протидії корупції «Самооборони Волині» Ганна Стульська озвучила обурення, що призначають на керівну посаду людину старої системи. Вона зазначила, що доки він був начальником Цуманськго лісгоспу, то задокументовано правопорушення, які можна розцінювати як корупцію.

Своєю чергою, на захист нового керівника виступив заступник голови Волинської облдержадміністрації Сергій Кошарук.

«Всі, хто в цій залі з працівників, працювали при тій системі. Якщо усіх змінити, тоді ми відійдемо від принципу професійності», – запевнив він.

Також зазначив, що дуже важливо було призначити керівника зараз, адже є низка проблем, які вимагають негайного вирішення. Насамперед це стосується гасіння лісів. Окрім того, область готується до опалювального сезону, тож хочуть «запустити програму енергозаміщення». Також комусь потрібно у кабінетах міністерств відстоювати інтереси лісогосподарських підприємств.

До того ж, були зауваження, що на представлення не запросили представників громадських організацій, зокрема членів громадської ради при управлінні.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі