Відомо, хто напав на бійця АТО під Луцьком

Джерело: Під прицілом
  1. Новина відноситься до:

Правоохоронці вже з’ясували, хто побив металевою трубою бійця антитерористичної операції у Підгайцях. 

Нагадаємо, 9 серпня увечері у селі Підгайці Луцького району поблизу одного з торгових закладів сталася бійка, під час якої кілька молодиків розбили військовому голову металевою трубою. Після скоєного нападники втекли з місця події на автівці. За словами свідків, сварка виникла через образи, що пролунали в бік вояків, які не так давно повернулись з зони АТО, повідомляє «Під прицілом».

Після бійки хлопця з травмами відвезли в Луцьку центральну міську клінічну лікарню №2, де йому надали першу медичну допомогу. У постраждалого діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забійні рани. Однак від госпіталізації хлопець відмовився.

Наразі, як повідомив перший заступник начальника – начальник слідчого відділення Луцького РВ УМВС України у Волинській області Максим Новицький, вже встановили особи нападників, які завдали бійцю АТО травм. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

«Проведеним досудовим розслідуванням встановлено, що тілесні ушкодження Дмитру заподіяли непрацюючі жителі с. Підгайці  - брати Ігор, 1989 р.н. та Вадим, 1990 р.н. після попереднього конфлікту одного з братів з Дмитром цього ж дня на березі р.Стир. Наразі у цьому кримінальному провадженні проводяться необхідні судові експертизи та слідчі дії, після завершення яких буде прийняте законне процесуальне рішення», - повідомив Новицький.

Разом з тим, головний слідчий району зазначив, що серед нападників не було працівників міліції чи представників інших силових структур.

«Жоден із встановлених і допитаних учасників та свідків цієї бійки не бачив на місці події працівників міліції у форменому чи цивільному одязі. Крім того, всі учасники бійки встановлені, і працівників міліції чи інших правоохоронних органів серед них немає», - запевнив Максим Новицький.

Попри усе, через появу в ЗМІ інформації про причетність до бійки представників міліції, в Луцькому РВ УМВС проводять службове розслідування. Головний слідчий району запевнив, що оскільки особи нападників вже встановлено – невдовзі їх притягнуть до відповідальності.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі