За митним свідоцтвом тепер не треба їхати на Ягодин

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Отримати митне свідоцтво нині можна на митному посту «Луцьк», не витрачаючи час на поїздку на митний пост «Ягодин», як це було раніше.

Про це повідомили під час засідання постійної комісії облради з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій 29 лютого, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини. 

Як розповів заступник голови комісії Юрій Гупало, члени комісії зверталися до виконувача обов’язків начальника Волинської митниці ДФС Юрія Мацібори з проханням підтримати представників малого та середнього бізнесу на митних постах «Луцьк», «Нововолинськ», «Володимир-Волинський» та «Ковель». Просили, щоб підприємці мали можливість отримувати митні свідоцтва не лише на митному посту «Ягодин», як це було дотепер.

Після трьох звернень комісії очільник митниці усе ж пішов назустріч і нині підприємці можуть отримати митне свідоцтво на митному посту «Луцьк». Раніше для цього потрібно було їхати виключно на митний пост «Ягодин» та чекати у черзі для того, щоб просто отримати печатку та підпис.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі