У Луцьку три котельні відключили від газу

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

ПАТ «Волиньгаз» відключив від постачання три котельні через систематичну несплату боргу, який сягнув 22 мільйонів гривень ДКП «Луцьктепло».

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла прес-секретар ПАТ «Волиньгаз» Віталіна Юхименко, пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Нині ДКП «Луцьктепло» боргує «Волиньгазу» 22 мільйони гривень за розподіл газу. Зі слів Віталіни Юхименко, «Волиньгаз» неодноразово попереджав про можливі відключення. Почали з превентивних заходів:

«Спочатку спочатку обмежували газостопачання - відключали окремі котли на котельнях. Але у відповідь не було жодних дій, тому були змушені виключити котельні».

Як зазначила прес-секретар ПАТ «Волиньгаз», відключення лише розпочались - скільки їх буде і в які терміни прогнозувати поки не беруться. Проте, якщо тенденція не зміниться, то подальші відключення можуть критично повпливати на ситуацію з теплопостачанням для волинян.

Як повідомляло видання раніше, інформація про те, що «Луцьктепло» можуть відключити від газу з’явилась ще 8 лютого. Наступного дня стало відомо, що розпочали опломбовувати котельні.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що з директором ДКП «Луцьктепло» Юрієм Паращієм розірвали контракт, натомість призначили нового тимчасового керівника підприємства. Ним стала Валентина Малютіна.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі