Волинські гірники перекриватимуть дорогу на Ягодин

Джерело: БУГ
  1. Новина відноситься до:

26-го лютого на зборах під ДП «Волиньвугілля» працівники шахти «Бужанська», не дочекавшись грошей від Міністерства, вирішили перекривати дороги у двох місцях на виїзді з міста, а з понеділка їхати на Ягодин.

Пофспілковець з Бужанської копальні Богдан Макарчук у присутності гірників зателефонував до керівника вугільного департаменту Олександра Крука, щоб нагадати, що шахтарі досі чекають на представників з Міністерства та просять віддати заборгованість, повідомляє Буг.

«Не треба чекати – треба працювати. У вас є час розмовляти? Ми домовлялися за те, що піднімаємо склади і за 5 мільйонів. Гроші сьогодні будуть. Якщо ви далі готові страйкувати – будь ласка. Вирішуйте, працювати вам чи ні», – відповів Крук.

ДП «Волиньвугілля» заборгувало гроші за автобуси та електроенергію. Керівник підприємства Федір Богдан повідомив, що скіповий ствол на «Бужанці» відключений з вчорашнього дня за заборгованість. Водіям вже 4 місяці не дають зарплати, винні 24 мільйони. Скоро на шахту не буде чим возити людей. Шахтарі створили комісію, яка буде слідкувати за ситуацією на копальні.

Гірники у разі невиплати зарплати хочуть їхати перекривати Ягодин.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі