Де у Луцьку засуджені відбуватимуть громадські роботи

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Перелік об’єктів, де відбуватимуть громадські роботи засуджені та порушники, затвердили депутати міськради.

Проект рішення про затвердження на 2016 рік переліку видів робіт та об’єктів міста для відбування громадських робіт засудженими та порушниками розглянули під час четвертої сесії міськради 24 лютого, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини. 

До переліку пропонували включити Луцьку місцеву прокуратуру, Житлово-комунальні підприємства № 2, 3, 7, 8, 11, Товариство «МЖК», Управління державної пенітенціарної служби України у Волинській області, КП «Парки та сквери міста Луцька», Луцький спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування, Головне управління юстиції у Волинській області, Луцький відділ поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області, ОСББ «Гарант», КП «Луцький зоопарк», Луцький міськрайонний суд, Державний історико-культурний заповідник та КП «Ласка».

Секретар міськради Юлія Вусенко просила включити до переліку ГО «Озерний вітер» - креативний простір на території батьківської оселі родини Покальчуків, де існує велика потреба в облаштуванні майданчику. Директор департаменту економічної політики Олександр Озінович зауважив, що законодавство забороняє відбування робіт засудженими в громадських організаціях.

Депутат Сергій Була просив виключити з переліку приватні установи – ЖКП №8, товариство «МЖК» та ОСББ «Гарант». З його слів, своїм рішенням міська рада фактично надає їм безплатну робочу силу. Його пропозицію депутати підтримали і затвердили перелік закладів із цією зміною.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі