Луцькраду просять врятувати бійця, який пройшов Іловайськ

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Допомогти бійцеві, який переніс 20 операцій, закликають депутатів міської ради.

Про це йшлося під час четвертої сесії Луцької міськради 24 лютого, пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Із запитом до міського голови звернувся депутат фракції «УКРОП» Петро Бойко. З його слів, до нього звернулася лучанка Світлана Федотова, мама учасника АТО Сергія Федотова, інваліда, який пройшов Іловайський котел. Нині у нього гниє нога та потрібна операція.

Вже є погодження з клінікою в Ізраїлі, яка лікуватиме бійця. Оскільки лікування потребує мільйонних витрат, а закордон боєць вирушає вже 1 березня, невідкладно фінансово допомогти просять міську раду.

Міський голова Микола Романюк повідомив, що йому відомо про складну ситуацію зі здоров’ям учасника АТО Сергія Федотова, який переніс 20 операцій.

Вирішити питання допомоги Герою пропонують під час розгляду змін до міського бюджету під час чинної сесії міськради.

Нагадаємо, під час виходу колоною з Іловайська, 21-річному воїнові Сергію Федотову розірвало ногу, а також снайпер влучив у плече. Хлопець вижив, однак у нього дуже серйозні проблеми із ногою. Ногу хотіли ампутувати, і врятувало його лише диво. Сергій отримав статус інваліда війни ІІ групи. 10 червня 2015 року Президент України Петро Порошенко під час святкування 260-річчя Головного військового клінічного госпіталю, де Сергій перебував на лікуванні, нагородив Сергія Федотова медаллю «Захиснику Вітчизни».

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі