Лучан запрошують взяти участь у святі квітів

Джерело: Луцька міська рада
  1. Новина відноситься до:

Традиційно у День Незалежності України у центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки відбудеться свято квітів «Луцьк квітучий».

Його метою є популяризація української флористики; сприяння розвитку творчого потенціалу, формування традицій квітникарства, повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Цьогоріч тема конкурсу присвячена святкуванню 930-річчя Луцька - «Я люблю Луцьк!». Його учасниками можуть бути флористи-професіонали, підприємства, установи та організації незалежно від форми власності та галузевого підпорядкування, об’єднання громадян, окремі жителі міста за умови подання заявки на участь у конкурсі.

Композиції повинні мати назву та виконуються у вільному стилі, техніка – змішана, дозволяється використання додаткових матеріалів (каркаси, столи тощо).

Площа для розміщення ландшафтно-квіткових композицій – не більше 5 м кв. Час виконання композицій – з 09:00 до 12:00, час огляду – 12:00-13:00.

Конкурс проводиться за номінаціями: краща композиція серед підприємств, установ та організацій (за галузевим підходом) та приз глядацьких симпатій.

Відзначення переможців конкурсу відбудеться о 15.00 на площі центрального парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки (сцена біля входу).

Однією з умов конкурсу є те, що учасники повинні демонтувати композиції та прибрати робочі місця до 17.00 год.

Заявки на участь у конкурсі приймають до 18 серпня за адресою: відділ екології міської ради, вул. Богдана Хмельницького, 40 А, м. Луцьк, 43025, каб. 308, 307. Телефон для довідок: 72-46-08, 72-41-60.

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі