Чоловік, який напав на луцького валютника, сяде на 10 років

Джерело: Прокуратура Волинської області
  1. Новина відноситься до:

Жителя Запорізької області, який разом зі ще одним чоловіком здійснив розбійний напад на луцького валютника, сяде за ґрати на 10 років.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

26 травня минулого року о 9:00 годині ранку цей 41-річний уродженець міста Мелітополя та його досі невідомий напарник у під'їзді будинку на вулиці Кравчука в Луцьку накинулися на потерпілого.

Приставивши йому до горла ножа та завдаючи ударів ногами й бризкаючи в очі сльозогінною речовиною, нападники відібрали в лучанина сумку, в якій знаходилися грошові кошти в різній валюті на загальну суму понад 710 тис. грн.

Поки обвинувачений продовжував боротися з жертвою, його напарник втік із грошима. Обвинуваченого ж, відібравши у нього ніж та газовий балончик, затримали сусід потерпілого та водій припаркованого поруч таксі. Вони й передали зловмисника у руки правоохоронців.

Попри те, що розбійник, який уже, до речі, був судимий за корисливий злочин, не визнавав себе винним у скоєному, його вину було доведено зібраними під час розслідування доказами.

Тепер чоловікові призначили покарання у виді 10 років позбавлення волі з конфіскацію усього належного йому на праві приватної власності майна.

Щодо його напарника триває досудове розслідування.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі