У Луцьку рекламуватимуть контрактну армію

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

В обласному центрі визначають місця для соціальної реклами контрактної служби в ЗСУ. Якщо військкомати не виконають «план» контрактників, в країні можна буде чекати чергової хвилі мобілізації.

Про це заявив перший заступник міського голови Тарас Яковлев під час засідання міськвиконкому 17 лютого, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини. 

Нагадаємо, на перший квартал 2016-го року перед Волинню Міноборони поставило завдання щодо поставки в ЗСУ 540 контрактників. Уже готові відправлятися в навчальні центри близько 120 осіб.

Члени міськвиконкому затвердили місця, де буде розміщена реклама контрактної армії.

А Тарас Яковлев повідомив, що якщо не набереться достатня кількість контрактників, то нової хвилі мобілізації навряд чи вдасться уникнути. Тож, він попросив піти на зустріч комісаріату і виділити якомога більше площин для відповідної соціальної реклами.

«До нас звернувся військкомат з проханням посприяти в рекламі служби в ЗСУ за контрактом. Інакше може бути оголошена чергова хвиля мобілізації. Шукайте, щоб було більше рекламних площин. Бо, з’ясувалося, мало хто знає про це», - зазначив посадовець.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі